18. október 2024
Facebook
nedeľa, 02 september 2018 10:00

Aktualizované: Západ Slovenska potrápili búrky, v Bratislave zatopilo ulice i podchod na Trnavskom mýte (video)

Written by 
Rate this item
(0 votes)

  • aktualizované: 2. septembra 9:35
BRATISLAVA 1. septembra (WebNoviny.sk) - Sobotňajší vytrvalý dážď potrápil najmä západné Slovensko. Intenzívny lejak skomplikoval život aj v Bratislave. Niekoľko úsekov ciest bolo pre nahromadenú vodu neprejazdných. Električky i autobusy premávali odklonom alebo s väčším meškaním. Podľa údajov Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) sa na západnom Slovensku množstvo spadnutých zrážok za 24 hodín pohybuje v rozmedzí od 30 mm, na niektorých miestach napršalo vyše 80 mm. Odporúčame:
Video: Západ Iránu zasiahli tri zemetrasenia, najmenej dvaja ľudia zomreli Desiatky hasičov pomáhali pri sprejazdňovaní komunikácií pomocou odčerpávačiek vody. Medzi uzavretými ulicami z dôvodu zaplavenia boli napríklad Račianska smer centrum od Gaštanového hájiku, Bajkalská podjazd pod rondelom smer centrum, Bajkalská podjazd pod Prievozskou. Hasiči odčerpávali vodu aj zo zatopených priestorov. Voda narobila komplikácie aj v Ružinovskej nemocnici, kde sa vo vonkajších priestoroch pri laboratóriách hromadilo veľké množstvo. Podľa správ imeteo.sk zatopilo podchod na Trnavskom mýte, ktorý len nedávno slávnostne otvorili , voda tiekla po stenách a ľudia sa v nej brodili po členky.


Viac k témam: hasiči, prívalové dažde, silné búrky, silné dažde, uzavreté ulice
Zdroj: Webnoviny.sk - Aktualizované: Západ Slovenska potrápili búrky, v Bratislave zatopilo ulice i podchod na Trnavskom mýte (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 101 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner